Ahogy csináljuk Partnerek Referencia Árjegyzék Linkek Fotók Elérhetőség Fórum
 
Fórum

Név:
E-mail:
Üzenet:

77-68 | 67-58 | 57-48 | 47-38 | 37-28 | 27-18 | 17-8 | 7-1

(#77)chris britany@c2.hu2009.11.02.21:01:05
Pár napja javítattni akartam a szolnoki praktiker parkolóban a szélvédőmet. 4 db kőfelverődést láttam rajta,de az ott dolgozó szaki közölte hogy ebből már kettő javított,azzal már nem tud mit kezdeni, el kontárkodták! Elgondolkodtam mi legyen a másik kettővel és úgy döntöttem megcsináltatom és közben bevásárlok amíg a szaki végez a 40 perces munkával.
Visszamentem a megbeszélt 40 perc után és nem hittem a szememnek!Erős keresés után sikerült 2 pici alig észrevehető pontot megtalálnom.
kérdeztem a szakit ez hogy lehet!? Azt mondta hogy ezt hívják javításnak,legközelebb gondoljam meg hogy kire bízom a szélvédőmet!Utólag az is kiderült hogy a másik két felverődést is Szolnokon csinálták dupla annyiért a városban a férjemnek! Ajánlom mindenkink gondolja meg kivel javítatt mert sok a nem hozzá értő ember! Az én szakim már megvan!
Chris
(#76)Briák Pál briak@briak.hu2008.03.01.16:39:44
Tisztelt Manninger Sándor Úr,
Margit hídnál álló kolléga vállalkozásomtól vásárolta a szerszámot, illetve a ragasztót is.
Bátran tudom ajánlani.
Legkorábban ő nyit,koránkelő. Reggel 8-13h ig van a P+R parkolóban.
Privát email címre küldök önnek telefonszámot amin elérheti.

Üdvözlettel:
Briák Pál
(#75)Manninger Sándor mansan@freemail.hu2008.03.01.16:12:48
Tisztelt Briák Úr,

A Margit hidnál dolgozó kolléga mikor tart \"nyitva\", azaz van ott?

Köszönettel,
Manninger Sándor
(#74)Pali briak@briak.hu2008.03.01.11:34:03
Tisztelt Uram!
Tizenöt éves szakmai tapasztalatomra, illetve Amerikai tanulmányomra alapozom az indoklásomat, mely a következő:

Ilyen esettel még nem találkoztam!

Bár van kőfelverődést gyártó-létrehozó szerszámom, mely egy kilágyított csapágygolyóból áll, átfúrva egy hajgumival beletéve. Ezzel az egyszerű szerszámmal pár másodperc alatt lehet kőfelverődést csinálni. Szakmámban viszont már találkozunk olyan esettel, hogy mezőn terepjáró látómezőben körbe egyetlen autó sem volt. Galamb fekáliában volt egy kő az okozta a felverődést. Másik extrém példa az öngyújtó esete kívül hagyta a benzinkutas ablakmosásnál a forró napon felrobbant egy kőfelverődést hagyott maga után... Viszont ilyen esettel amit ön írt nekem még nem találkoztam. Fotók alapján pontosabb állásfoglalást tudnék adni.

Üdvözlettel:
Briák Pál
(#73)Máté Attila mateati@gmail.com2008.03.01.11:17:34
Tisztelt Uram!

Szakmai tapasztalatára számitva kérem a segitségét. Cégünk vizsgálatot folytat egy gépkocsi szélvédőjének megrongálódása ügyében. A károsult gépkocsivezető elmondása szerint még a januári ónos esőzések idején az autópályán haladt egy dobozos kistehergépkocsi mögött, melynek a tetejéről jégdarabok váltak le és a szélvédő külömböző pontjain (4-5 helyen) kavicsfelverődéshez hasonló sérüléseket okoztak, továbbá begrepesztették a szélvédőüveget. Mindezt úgy, hogy a személygékocsi motorháztetején egyetlen apró sérülés keletkezett és sem a gépkocsi tetejének sem egyéb karosszériaelemének a fényezése nem sérült az éles jégdaraboktól. Ön találkozott már hasonló esettel? Milyen gyakori, hogy másik jármű tetejéről lehulló jég kárositja a mögötte haladő szélvédőüvegét? Egyáltalán életszerűnek tartja a történetet? Mivel ilyen irányú tapasztalataim nincsenek kérem legyen segitségemre.

Tisztelettel:

Máté Attila
(#72)Talma talmacsg@gmail.hu2008.02.26.06:19:10
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy tudtok-e segíteni, hogy ami a Pesti úti Baumaxxnál és a Győmrői úti CBA-nál található szélvédőjavító mennyire megbizható? Mert jó a biztonság ezt olvastam. Sok a kontár. Köszönöm a segítséget előre is.
(#71)Pali briak@briak.hu2008.02.16.22:26:00
Tisztelt B. Dániel,

Mindenképpen a cserét ajánlom!

Teljes üveget nem lehet polírozni eredményesen.
Fénytörés fog létrejönni. Polírozni csak egy teljes, vagy részleges karcolást szoktunk kijavítani.

Remélem tudtam segíteni.

(#70)B.Dániel borisza.daniel@t-online.hu2008.02.16.22:15:29
Tisztelt Briák úr!

Autóm első szélvédőjének nagy részén (látómezőben is) apróbb, halvány karcok vannak, ami sajnos a téli jégkaparás eredménye lehet... Erősebb napsütésben vagy az éjszakai fényeknél kicsit zavaró. Ön mit tanácsol? Próbálkozzak a teljes szélvédő polírozásával vagy esetleg a cserét ajánlja?
Ön szerint egy enyhén sötétített fóliával csökkenthető lenne a fénytörés és ezzel együtt a zavaró hatás?

Üdv
(#69)Pali briak@briak.hu2008.02.16.08:57:41
Robi!
Nyomtalanul 100% nem lehet eltüntetni semmit, mert az az üvegcsere! Mivel hozott anyaból dolgozunk, ezért azt szoktam mondan: Kárcolás mélységétől függ hogy milyen mény lesz a fénytörés. Látómezőben nem érdemes polírozni! Fénytörlés a polírozás velejárója, tehát mindig zavaró lesz.
(#68)Robi robisz@freemail.hu2008.02.16.08:48:57
Üdv!

Az autóm szélvédőjén 3-4 hajszálvékony, de elég hosszú karc található. Annyira vékony, hogy a köröm nem akad meg benne, csak a fény törik meg rajta, de mivel épp a látótérben vannak, így egy kicsit zavaróak. A kérdésem, hogy el lehet-e ezeket tüntetni 100% nyomtalaunul?

Köszönöm,
Robi
         websas.hu

Utolsó frissítés: 2006.06.12
Az angol levelezést a datvius fordító programmal végzem.        
COPYRIGHT ©
Az oldalakon elhelyezett képek, filmek, egy része saját tulajdon, a lap többi anyaga az Internet szabadon elérhető oldalairól származik.
Ha mégis saját anyagot fedez fel és ezt jogilag bizonyítani is tudja, akkor azt azonnal eltávolítjuk az oldalainkról!
WebShop